Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

(1 opinia klienta)

Jeżyny to bogate źródło antyoksydantów, które działają przeciwnowotworowo. Zawierają również znaczne ilości witaminy C i błonnika co jest również korzystne dla naszego organizmu. W skład jeżyn wchodzi szereg mikroelementów takich jak magnez, mangan, potas oraz miedź, a także witaminy E, A i K oraz witaminy z grupy B (B6, tiaminę, ryboflawinę i kwas foliowy).
Liofilizacja (suszenie za pomocą wymrażania) zapewnia zachowanie 100% wartości świeżych owoców.

 

od 15,90 

Wyczyść
Ilość
Kategoria:

Dodatkowe informacje o produkcie

Skład: 100% jeżyny, nie zawierają konserwantów

 

Średnie wartości odżywcze (w 100 g):
Wartość energetyczna: 179,7 kJ/43 kcal
Tłuszcz: 0,49 g
Węglowodany: 9,61 g
w tym cukry: 4,88g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 1,39 g
Witamina C: 21,0 mg

 

Kraj pochodzenia: Polska

Waga

40 g, 100 g, 150 g

1 opinia dla Jeżyny liofilizowane

  1. Teresa Pawlak

    Są przepyszne do herbat owocowych

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.